Allt och inget · Vikt & träning

Medfödd uppförsbacke

Jag blev brunett igen över helgen, orkar inte hålla på med alla nyanseringar och silvershampon som krävs för att hålla mitt hår blont och inte oranget…. så jag färgade tillbaka till min riktiga hårfärg. Och nu känner jag mig som mig själv igen!

Apropå mitt tidigare inlägg så tog jag faktiskt beslutet att boka in en tid med min husläkare nu för att diskutera överviktsoperation. Första steget är taget helt enkelt, sedan får vi se vad som händer! Jag har googlat loss i helgen och det är ju verkligen ingen enkel och spikrak resa, det är inte den enkla vägen ut. Men det vet jag ju redan, hela 6 personer i min släkt har genomgått gastric bypass-operationer, och jag har ju sett deras resor. Det är inte lätt, men det har varit totalt värt det för mina sex släktingar. Det säger ju också mycket om vilka fantastiska gener jag har, man har ju uppförsbacke så att säga…

Nu har barnen precis somnat och jag ska kolla på Skam! Har fastnat för det nu, trehundra år efter alla andra, haha. Jag hoppas verkligen jag får sova i natt, Stella väckte mig med sparkar och gnäll vid 2 i natt och sedan kunde jag inte somna om förrän kl 5… så dagen har varit…. svår, kan vi väl säga😁

3 reaktioner till “Medfödd uppförsbacke

  1. Heja dig!
    Jag vill tipsa dig om ett instagramkonto som heter sara_molin_tri. Hon har gjort gbp och lyckats ändra sin livsstil fullständigt. Hon har skrivit väldigt många inlägg om detta. Jag följer henne för jag tycker hon skriver så mycket klokt och inspirerande.

      1. Jag hoppas att det kan vara till hjälp. Jag tänker mig att den typen av inlägg kan vara väldigt peppande men också väldigt stressande om man inte är helt mottaglig. Hon är klok i alla fall och jag lär mig mycket av henne trots att jag inte alls är i samma situation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s