Ytligheter

Mer skönhetsbehandlingar tack!

Bästa frisyren på sånt här halvutväxt bebishår enligt mig – en tofs i luggen som går ner i en eller två tofsar. Då får man bort luggen på ett effektivt sätt 😊

Nu är jag inne i en sådan där jobbperiod igen, det känns som att jag bara jobbar hela tiden, ekorrhjulet är i full gång liksom. Det är då det kan gå några dagar innan jag kommer på att ooops, bloggen! Haha. Men imorgon ska jag i alla fall få stressa ner lite med en 90-minuters lymfmassage! Något ska man ju använda friskvårdsbidraget till 😉 ser verkligen fram emot det, just lymfmassage har jag aldrig varit med om förut, men det lät himla spännande när jag läste om det. Kul att testa! Det är något jag verkligen tänkt göra i år, unna mig fler behandlingar. Det står på den oskrivna mållistan för i år 😉 Om jag hade råd skulle jag göra ansiktsbehandlingar en gång i månaden och fixa naglar och få massage varje vecka. Det hade varit något! Men jag tänker mig i alla fall någon ansiktsbehandling per säsong för att hålla ordning på hyn lite, har fått så himla dålig hy den senaste tiden… men vi startar som sagt med lymfmassage. Kanske kan det hjälpa något med det också?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s