Familj & vänner

Glada försökskaniner

Fotograf: Mathilda Landén

Det här var en söndag helt i min smak – det började med kompishäng i Täby, fortsatte med en lite improviserad fotografering och avslutades med filmmys och en brasa i kaminen. Det bästa jag vet är när vi har inplanerade aktiviteter på helgerna, men så att vi ändå har tid för hemmafix också. Perfekt blandning!

Besöket i Täby var till min vän Isabell, vi har hängt ihop sedan vi var gravida med våra stora döttrar för fyra år sedan (!), och våra barn har också alltid haft roligt ihop, så nu umgås vi hela familjerna ihop. De har också just flyttat från lägenhet till hus och det var jättekul att se hur de har det! Så mysigt hus!

Efter det sladdade vi hem till Värmdö igen och mötte upp Mathilda för en provfotografering, hon ville öva på att fotografera i motljus. Gärna! Sa vi såklart. Förutom att när vi kom ut ur bilen så blåste det så sinnessjukt kallt, speciellt barnen frös otroligt mycket, så de tyckte inte att det var så roligt. Minst sagt, det blev en del tårar, men som tur är hade Mathilda förberett med varma filtar också. Det blir lite lättare i vår att fota utomhus…. men det är roligt att få vara Mathildas försökskaniner, och vi får ju fina bilder på köpet!

Efter att vi kom hem blev himlen så här vacker:

Tänk om Mathilda och hennes kamera varit med då!

Mvh/ var på bio och såg The Greatest Showman i veckan och kan inte sluta lyssna på eller sjunga soundtracket. Hela inlägget har skrivits med ”Never enough” på repeat i hjärnan, haha. Tips på bra film om man vill bli besatt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s