Stella <3

Den lilla superskurken

Det finurliga och busiga leendet! Den här bilden visar verkligen hennes personlighet.

Min lilla Stella fyller alltså 2 hela år i år, jag tror vi måste sluta kalla henne för vår bebis??? Hon pratar för fullt och härmar i princip allt Emilia gör – tappar Emilia en gaffel på golvet och säger ”oj”, ja då slänger Stella sin gaffel på golvet och säger ”oj”. Det är väldigt bra i vissa sammanhang, vill man tex få Stella att ta medicin, då ger man den bara till Emilia först (vi är bortskämda med att hon aldrig vägrar medicin utan tar den utan protester), så bönar och ber Stella om att också få sen.

Men om vi tyckte att Emilia var busig, ja då fick vi en unge som överträffar det i Stella, helt klart. Hon klättrar på det mesta, snor Emilias saker och springer skrattande därifrån, hon tar egentligen helst allt hon inte får ta och tultspringer iväg! Nu när vi var uppe i Umeå hittade hon sin jämlike i Ellis kattunge, så fort hon fick syn på den så skrek hon av glädje och sprang fram för att peta den i ögat eller dra den riktigt hårt i svansen… för att därefter springa iväg asgarvandes, hon har ett väldigt speciellt skurkskratt när hon gör något megabusigt, det är ett riktigt ”moahaha”! Vilket är varför hon numera går under smeknamnet superskurken när hon gör såna bus, haha. Väldigt kärleksfullt sagt förstås, för hon är ju så gullig när hon busar. Även om vi förstås markerar att hon måste vara snäll mot katten – men katten busade själv tillbaka med Stella, hon sprang inte därifrån utan gav henne några lekfulla labbar så S fick lite rivmärken på händerna (inget värre än så, och Stella tyckte ju det var roligt). Så kan det gå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s