Familj & vänner · Shopping

Reafynd och bästa julklappen

*Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Stor & Liten.

Jag har börjat använda adlinks så smått, det innebär att jag kan länka till saker jag själv köpt och gillar och samtidigt tjäna en liten peng. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink. Detta är ett försök för att se lite hur det går, men det är viktigt att säga att jag kommer aldrig att länka till ett företag eller produkt jag inte själv gillar till 100%!

Det är kul att ha en bra hårdag ibland – idag har jag både tvättat, saltsprayat, fönat och plattat det med min nya plattång, det vara ”bara” det som krävdes, haha.

Min nya älskling! Fyndade den till ett riktigt bra pris på mellandagsrean.

Nu är jag tillbaka på jobbet igen, medan Johan och barnen är lediga även denna vecka. Jag vet ju dock exakt vad de sysslar med hela dagarna:

De kör elbil, julklappen från morfar, hela dagarna! Den står parkerad i vårt vardagsrum (vår nya inredningsdetalj, haha. Finns för övrigt till reapris på Stor & Liten nu, adlink), och så fort de vaknar på morgonen så sätter de sig i bilen. Speciellt Stella som är mest bilintresserad skriker ”BLLL! BLLL!” och blir helt tokig av glädje. Emilia är rätt duktig på att köra den, man växlar framåt och bakåt med växelspak och när man släpper gasen så bromsar den. Dock finns det en fjärrkontroll till den också, så vi har den i handen hela tiden för säkerhets skull, för att hjälpa till att bromsa i tid, svänga osv. Men riktigt rolig julklapp! Därav det snapchatuppdateringarna ut så här:

😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s