Familj & vänner

Nyår i småbarnsland

Det blev en mysig nyårsafton, men det var tur att vi firade med andra småbarnsföräldrar, kvällen blev liksom på samma nivå för oss alla då, haha. Efter att barnen ätit våfflor och glass och en del makaroner och sedan fått tända tomtebloss och titta på några raketer som vi sköt upp så gick våra barn och lade sig efter lite om och men, men tillsammans lyckades vi natta dem i alla fall. Sedan sov de några timmar innan de började krångla runt och vakna av och till från 22 ungefär. De andras barn hade svårt att somna och vaknade också upp av och till, så det var lika för oss alla helt enkelt. Skönt! När det nya året ringdes in så låg Johan och nattade om barnen medan vi andra gick ut och skålade i lite bubbel, brände av en raket och gick in igen. Haha, så kan det bli i småbarnsland! Men det känns verkligen helt okej, det är så det är just nu bara. Vi får se hur nyårsaftnarna ser ut om några år, men jag är i alla fall helt nöjd med att ha lugna sådana, middag med vänner är den bästa sorten. Jag har aldrig riktigt festat på nyår och kommer nog inte heller att göra det.

Hela nyårsdagen spenderade vi i bilen på väg hem, 11 timmar tog det med alla stopp… men nu är vi i alla fall hemma igen! Från vinterland till regnland, det var ju mindre roligt. Imorgon hägrar jobbet. Men ändå skönt att vara hemma i vårt eget hus igen! Även om vi redan saknar våra fina släktingar där uppe i Umeå ❤️

På begäran tänkte jag göra en lista på bloggar och instagramkonton jag följer, den kommer snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s