Allt och inget

Mina favoritbloggar

Det är väl fint att starta det nya året med att hylla lite mammabloggare och -instagrammare! Här kommer mina favoriter utan inbördes ordning:

Mina bästa bloggar

Emilys liv. Jag minns att jag hittade hennes blogg när jag sökte på inspiration för att göra om Emilias IKEA-kök och hittade världens finaste inspobilder hos Emily. Hon kan ju vara den pyssligaste människan i världen, allt hon gör med inredning och dekorationer blir så fint, blir inspirerad av varje inlägg hon skriver och varje bild hon tar!

Angelica Eldh/Shake for shape. Nu är jag lite partisk här, Angelica är min gamla dagis- och lågstadiebästis, men det är roligt att få följa hennes liv som mamma till lilla Nicolas som är jämngammal med Stella. Angelica är också superduktig med kameran och på att göra vackra smoothiebowls och andra maträtter, kolla bara, hur gulligt är inte detta:

Fotograf: Angelica Eldh

Trendenser. Okej, hon råkar vara Sveriges största inredningsbloggare så det är väl ingen ny upptäckt direkt, men hon är ju störst av en anledning. Hon är så otroligt proffsig och kreativ, hon skriver om inredning på ett lättillgängligt sätt blandat med lite mer nördiga inlägg, jag gillar blandningen. Missar aldrig hennes söndagssammanfattningar av nyheterna i inredningsvärlden!

– Lite samma sak gäller med Isabella Löwengrip. Henne har jag följt sedan 2006, länge var hon inte alls någon jag kunde relatera till, hon hade ett helt annat liv med helt andra åsikter. Men sedan hon blev mamma har hon ju gjort en jätteresa, den person hon blivit kan jag verkligen relatera till, trots att vi lever totalt olika liv. Jag gillar hennes åsikter numera och att hon känns rätt jordnära på många plan.

Angelica Lagergren och Jessica Lagergren. Angelicas blogg började jag läsa när vi hängde i samma mammagrupp för ett par år sedan då Emilia och Alice var bebisar, och genom henne hittade jag ju förstås även Jessica. Har följt dem sedan dess och såklart även Tvillingpodden, som jag tycker är helt hysteriskt rolig, älskar hur öppna och ärliga de är där, ingen fasad där inte.

Malin Wollin. Åh Malin, så otroligt klok och bra. Exakt rätt person att ta råd från enligt mig, i och med att hon är fembarnsmamma och inte verkar ha någon prestige eller bullshit i sitt föräldraskap. Känner mig alltid stärkt som mamma när jag varit inne på hennes blogg!

Bubblare: Barnplaggsguiden, bloggkommentatorerna, House of Philia, Tramsfrans, Blogga i bagis, Elsa Billgren, Annika Leone, Margaux Dietz.

Bonus: Instagram-konton

– Mathilda Landén @mathildaal/@fotobymathilda. Mathilda är en underbar fotograf som också är en jordnära och fin vän!

Fotograf: Mathilda Landén

Caroline Svanemar @svanemar. Började följa Caroline när hennes dotter föddes alldeles för tidigt i v. 24 för några år sedan, nu ska hon få barn igen!

– Johanna Boström @ironien. Ännu en gammal mammagruppare, Johanna är chefredaktör på tidningen Härligt hemma och hon är kanske den bästa skribenten jag vet! Hon skriver på ett otroligt vasst och humoristiskt sätt och hennes instastories är ofta väldigt underhållande (på ett sätt som få är)! Tips!

Pottery barn kids @potterybarnkids. Alltså att denna amerikanska inredningsbutik skulle ha kanske världens finaste barninredning!? Det här lantliga lilla köket är nog det finaste barnkök jag någonsin beskådat!

Kolla bara!! Bilden är dock från @melis312

– Amanda Lindström @mandalindstroms. Amanda är en bekant till mig, nämligen min vän Mys kusin, så vi har setts på diverse kalas och babyshowers. Hon tar så fina och inspirerande bilder, bland annat på sin supergulliga son.

– Kodjo Akolor @kodjoakolor. Alltså Kodjo har ju varit en favorit för mig i många år, jag bara älskar hans humor! Otroligt roligt konto att följa, tycker han får in sina barn på ett underhållande sätt i flödet.

Bubblare: Linda Blom, Sofia Agerheim, Linda Blom, Yoga girl, Amanda Schulman, Hannah Widell, Fatima Lima Vieira, Storstadsmamman, Lisa Marie Chandler, Jennie Hammar, Yayanaomi, hejhejvardag, Johanna Kiiveri.

3 reaktioner till “Mina favoritbloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s