Allt och inget

Nyårsafton 2017

Nyårsklädsel med tema Frost – när barnen själv får välja, haha. Det ord Stella säger mest dessa dagar är ”Essa! Essa! Essa!” (Dvs Elsa i Frost för oinvigda). Det verkar oundvikligt att bli Frost-fan så fort man lämnar bebisstadiet, även fast filmen är fem år gammal nu 😄

Idag är det ju nyårsafton, som om någon missat det, och den firar vi här i Umeå med goda vänner! Femrätters för oss vuxna, våfflor för barnen och sedan en flaska Moët att skåla i vid midnatt. Det blir nog bra det här! Det känns lite jobbigt att säga hejdå till det här fina, fina året som 2017 har varit för mig, så mycket bra som har hänt! Jag har mått dåligt också, vilket kulminerade i en panikångestattack som jag fortfarande minns med fasa, det var rent ut sagt vidrigt. Jag gick i terapi i omgångar och åt antidepp-piller i en period. Men det blev tack och lov inga fler panikångestattacker, jag lyckades vända skutan och med allt bra som hänt i år så har jag ändå lyckats ta mig upp över ytan igen. Självklart gjorde bröllopet och husköpet mycket till, men ärligt talat tror jag den största skillnaden för mig var mitt nya jobb, att varje dag få känna glädje över att gå till ett jobb som känns meningsfullt. Ingen mer måndagsångest! 2018 hoppas jag blir ett år där jag får fortsätta bygga upp mig själv inifrån och ut, satsa ännu mer på relationer med de jag älskar mest; min familj, vänner och släkt. Och mest av allt att vi alla får må bra. Jag har väldigt svårt för nyårsafton, vill egentligen rulla in mig i ett täcke och låtsas att det regnar, men jag väljer ändå att tänka att det blir bra.

Vi kör en liten snabb tillbakablick också från året:

Vi börjar på nyårsafton 2016 – jag och min Emilia som då var 2,5 år gammal. < em>Denna är också från nyårsafton, Stella var endast 8 månader! Så liten! (Här satt vi på Delselius och fikade, därav kladdet) Vi sålde av vår superfina lägenhet…En av årets bästa händelser var helt klart min möhippa!Stella fyllde 1 år!Sedan hade vi ju förstås mitt livs tredje största händelse (det kan aldrig slå förlossningarna av tjejerna såklart), nämligen att jag gifte mig med Johan ❤️(fotograf: Lisa Marie Chandler)Och så fyllde Emilia 3 år!Så många nya bebisar! Fem småsyskon föddes bland våra vänner i år – barnens kusin Penny, vännerna Leonel, Ines och Sam och så sig ut sysslingen Vilja. BabyboomenVi flyttade äntligen in i vårt hus!Nu önskar vi er ett riktigt gott nytt år så ses vi nästa år!

4 reaktioner till “Nyårsafton 2017

 1. Gott nytt år! 🎉 Så kul att följa din blogg!

  Tre frågor: 1. Var har du hittar remmarna till IKEA-lekköket? 2. Vad har du för roligt jobb? Ska snart börja jobba igen och vill också slippa måndagsångesten, haha. 3. Har du någon blogroll? Vill ha tips på fler mammabloggar.

  1. Hej! Och jag är så glad att du vill följa och kommentera! 😍 okej 1. De är från Superfront, 195 spänn styck eller nåt så de är garanterat det dyraste på köket. Finns säkert billigare sätt att göra det själv nu, har sett att man kan köpa lädertyg på Panduro tex! 2. Well, jag är ju socionom och jobbar som karriärvägledare (handläggare/socialsekreterare kan man säga) på en kommun som har en bra filosofi i att man får skapa och styra sitt jobb i väldigt stor utsträckning, dvs vi i gruppen har stora möjligheter och resurser att verkligen göra skillnad för människor samtidigt som dagarna är fria att lägga upp hur man vill, jag kan jobba hemifrån m.m. Har tidigare jobbat i en detaljstyrd statlig organisation, så det här är himlen för mig 😊 3. Kan göra ett inlägg om vilka bloggar jag läser strax! ✨

   1. Tack för svaren! Ser fram emot blogglistan! Verkar superkul ditt jobb! Själv funderar jag på att 1. starta eget eller 2.. Utbilda mig till något annat men vet tusan om jag orkar igen efter 4 års plugg 🙂

   2. Nej det där långplugget gör man ju helst ingen mer gång känner jag, ev om man pluggar någon enstaka kurs så där för att komma in i en annan riktning bara… men annars låter ju eget företag roligt om man har en bra affärsidé 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s