Ytligheter

Förändringar

När jag kommer upp till Umeå gillar jag att passa på att låta min kusin Becca fixa mitt hår, hon är frisör och otroligt duktig på vad hon gör, så såklart litar jag mest av allt på henne med mitt hår. Om vi bara bodde lite närmare varandra än 70 mil så skulle jag aldrig låta någon annan än hon röra mitt hår! 😄 hur som helst, jag nämnde för henne att jag tänkte boka tid på salongen hon jobbar på här i Umeå (hon är mammaledig med sitt andra barn som föddes i november, annars skulle jag ju frågat henne direkt), men då erbjöd hon sig att fixa det själv. Supersnällt verkligen!

Jag hade en väldigt tydlig bild av hur jag ville ha håret, nämligen i en page som knappt snuddar axlarna och blekt i en askig och kall ”sombre” (= soft ombre, jag trodde tills nyligen att det hette balayage, men det informerade mig Becca var helt fel, tekniken frisören använder heter balayage men själva färgskiftningen det skapar heter sombre. Så nu vet ni med! 😄). Så vi tog oss en kväll själva på salongen när den hade stängt, lilla Vilja som är 6 veckor gammal fick såklart hänga med och ligga i vagnen så länge. Det är alltid så nervöst när håret faller, men det blev bra tycker jag! Eller ovant känns det ju, och framförallt lite störigt att det inte ser exakt ut som Pinterest-bilderna jag hade i mitt huvud, haha. Men det beror på mig, inte på Becca 😄

Mina inspo-bilder:

Under tiden:

Resultatet:

Alla bilderna är redigerade, det var nämligen svårt att fånga färgen på bild. Men så här blev det! Framförallt snyggt när det är lite vågigt känner jag. Jag är jättenöjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s