Familj & vänner

Vår julafton

Julaftonen i huset blev mysigt! Lite irritation blev det mellan mig och Johan på förmiddagen när vi skulle försöka ordna det sista med maten medan barnen kaosade. Men när vi fått det i ordning så inföll julefriden och dagen blev mysig. Vi firade med mina föräldrar och Johans mamma och mormor, vi bjöd gästerna på ett glas Glubbel (glögg + bubbel) när de kom. Gott!

Jag försökte duka fint på bordet men eftersom VISSA skulle gå och dra ner duk och porslin så la jag inte jättemycket möda på det. Men egentligen tycker jag det är roligt att lägga tid på det, kanske att barnen tillåter nästa år? Det är min önsketanke, haha. Tjejernas gammelmormor hjälpte till att mata Stella, det tyckte hon var roligt! Och kaminen var tänd mesta delen av dagen..

Så blev det dags för tomten att komma och oj vad barnen tyckte det var spännande! Lite läskigt sådär men i slutet hade Emilia liksom morskat upp sig och vågade prata med tomten och hämta paketen själv 😊 Det blev många fina paket till barnen, både dockor, legoset, fuskpälsjackor, glitterskor från Livly, aquabeads, böcker, teservis, kläder, kinetic sands med mera… så mycket fint! Och i år försökte jag lära Em att faktiskt titta på klappen hon öppnat innan hon går vidare till nästa… får jobba mer på det nästa år tror jag, haha… Stella däremot, hon ville stanna vid varje paket och verkligen leka med det, hon var inte lika jagad av att få öppna mer och mer. Hoppas det fortsätter 😉

Stella gillade inte att ta selfies… men här syns några av de julklappar hon gillade bäst, det är alltså riktiga snickarbyxor som båda tjejerna fick av morfar, och så glitterskorna från Livly som mormor köpt. Det är S i ett nötskal kan man säga!

I natt åker vi till Umeå! God jul! 🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s