Allt och inget

Jullov!!!

Sportade den här schnygga accessoaren på kontoret dagen till ära idag! Fick många komplimanger faktiskt, det är roligt att bjuda på sig själv lite 🙂

Efter en skitlång dag full med ändlöst mycket administration och trista saker som arkivering och registervård blev det ÄNTLIGEN jullov! En sån lättnad! Barnen har redan haft jullov i två dagar då de fått vara hos min mamma som tog lite extra lång semester i år, då där har de haft det bra och röjt runt i två dagar. Eftersom vi ska fira jul hemma hos oss i år så kommer barnen få vara hos mormor och morfar imorgon också medan Johan och jag gör en insats med matlagning, städning och annat julstök. Det känns inte ett dugg stressigt utan bara mysigt! Vi har själva valt att bjuda hem våra familjer till oss i år, och jag känner som alltid att vi hinner det vi hinner, good enough är min melodi. Det blir bra!

Ikväll ska vi beställa ett nytt matbord som vi kikat på länge! Berättar mer senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s