Allt och inget

Elsaflätor och andra frisyrer

När man äntligen kan göra flätor på lillskruttan! Snart kan jag nog göra ”Elsa-fläta” (utbakad snedgående fläta) på henne också, hon har redan börjat det dagliga tjatet jag känner alltför väl om att få lyssna på ”gegoo” (let it go), så det är nog bara en tidsfråga 😄

Så här såg Emilias julaftonsfrippa ut förra året, undrar undrar hur vi ska göra i år? Det som är skönt nu är att jag kan resonera med (läs muta) Emilia för att hon ska sitta still så att jag får göra mer tidskrävande frisyrer på na. Tidigare har jag fått fläta för glatta livet innan hon tappat humöret och blivit omöjlig, haha.

Om inte annat är det alltid fint att sätta upp håret i en enkel tofs och knyta ett sidenband om det också! Det får bli plan B, om barnen är omöjliga 😉

6 reaktioner till “Elsaflätor och andra frisyrer

  1. Wow, fint! Längtar tills min dotter får längre hår! Hon är 3.5 men har fortfarande babyfjun. 🙂 alltså väldigt tunt och ingen lugg osv och knappt någon längd. Har aldrig klippt henne. Men jaja.. Kanske en dag! 🙂

    1. Ja det är roligt om man gillar att hålla på med hår, mina barns hår verkar växa i raketfart, medan några av kompisarna har som din dotter. Så otroligt olika det är! Fast det går ju alltid att göra någon liten minitofs med rosett runt eller liknande 😊🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s