Vårt hus

Vattenskada i huset

Okej, julstressen ökades på en aning idag. Det är ju alltså en vecka kvar till jul och vi har fått en vattenskada! I ett två månader gammalt hus, så kul… Johan märkte imorse att det droppade från taket i köket, och som tur är var en byggare hemma hos oss just då för att notera alla fel i huset som ska åtgärdas (det är en del tyvärr, de har byggt våra hus lite väl fort och fel…), och när de skar upp i taket där läckan var så rann det ut vatten. Så imorgon kommer en snickare och rörmokare hit för att riva en del av taket och ta bort det blöta. Sen håller vi tummarna för att det räcker och att vi slipper få in en avfuktare som ska stå och brumma i flera veckor. Dvs över julafton som vi ska fira här hemma hos oss…

Förra julen hemma i gamla lägisen. Bara vi slipper avfuktare och upprivet tak kan det nog bli ännu mysigare i år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s