Allt och inget

Bästa jobbet

Glad mama på väg till julbord tidigare ikväll

Har haft en så mysig kväll, med julbord på Nyckelvikens herrgård tillsammans med mitt jobb. Eftersom herrgården är från 1700-talet så var temat också 1700-tal, Fredman gick omkring och sjöng sina epistlar och värdinnan var en dam i riktigt utställd klänning och hög peruk. Himla roligt! Maten var fantastiskt god också, och sällskapet var ju såklart toppen. Jag är så otroligt nöjd med att ha brutit mig loss från mitt gamla jobb det här året, att jag vågade söka mig vidare och pröva något annat. För jag kom ju till världens bästa grupp (jobbar med bla etablering inom kommunen) som är så otroligt rolig att träffa varje dag! Det där när alla i gruppen har samma ironiska humor, det älskar jag. Så kul!

Jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om hur det här året varit, som ju är brukligt i bloggvärlden, men inte att beskriva månad för månad utan kanske snarare i termerna av det bästa och det sämsta under året? Och också återkoppla till listan jag skrev för ett år sedan, om mina mål för det här året. Jag ska också skriva en ny lista med mål för 2018 såklart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s