Emilia <3 · Stella <3

Kläder till julafton

Fotograf: Mathilda Landén

Jag tycker att det är så roligt att köpa nya julkläder till tjejerna varje år, speciellt eftersom de själva tycker det är kul med kläder (framförallt klänningar, men även skor, hår, med mera), hur härligt är det inte att få ta på sig en alldeles nya och fina kläder på julafton liksom??

En av mina absoluta favoritkollektioner är H&M Baby Exclusive, de har verkligen allt! Kläderna är otroligt fina, ofta i ekologiska material och priserna är ju trevliga liksom. Det enda trista är att storlekarna bara går upp till 98… Jag blev i alla fall så himla glad när jag hittade de här fina julklänningarna där! Tjejerna diggade dem också, Emilia kräver ju oftast dagligen att få ha klänning på sig, heh… förra årets juloutfit såg dock ut så här:

(Detta var ju NYSS, hur kan det vara 1 år sedan!?)… Glittrig tröja och blå chinos för Memlan, och den fina klänningen med tillhörande tröja för Stella! Julfrippan satt där den skulle också, undrar vad vi ska hitta på i år? Nu går det ju faktiskt att göra frisyrer även på Stella! Får klura på det 😊

Tidigare år:

Julen 2015, när Em var 1,5 år så rockade hon sammetstights och vit tröja med spetskant! Minns att jag var så nöjd med den outfiten. Och när hon var 6 månader år 2014 så hade hon den här gulliga mörkröda klänningen från Newbie på sig. Älskar dock ännu mer att få syskonmatcha tjejerna nu (så länge de går med på det…)😄

4 reaktioner till “Kläder till julafton

 1. Så fina klänningar! Tanken är att dottern ska ha sin Mini Rodini klänning med rosor på julafton (om hon går med på det, det vet man aldrig…) och till lillkillen har jag köpt en mörkröd body och ett par beige leggings från Newbie.

  Egentligen skulle lillen ha en onesie från Mini Rodinis julkollektion förra året men han växte lite snabbare än jag tänkt så han hann inte ha den. Sålde den istället för 200 kr mer än jag köpt den för så rätt ok ändå 🙂

  1. Åh det låter också jättefint! Men det finns ju alltid en risk att de vägrar göra som man själv tänkt just den dagen, haha. De fattar liksom inte riktigt tjusningen med att matcha 😄

   1. Hon brukar inte ha så mycket åsikter om kläder (mest vilken pyjamas hon ska ha) men på hennes födelsedagskalas hade vi just den situationen. Jag hade tänkt rosklänningen men hon ville inte byta om så hon hade ett par enkla svarta leggings och en vit baströja med en färgfläck på armbågen på sitt kalas. Jag vill inte att det ska bli för mycket fokus på utseende så jag lät det vara så. Men till jul vill jag att hon ska ha klänningen, den var för dyr för att inte användas 😀

   2. Jo alltså jag har lagt ner att försöka bestämma vad Emilia ska ha på sig, mer än vid speciella tillfällen, men i övrigt så är det omöjligt. Och det spelar ju egentligen ingen roll heller, hon vill gärna ha klänningar och glitter så då får hon ha det 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s