Allt och inget

Bloggeventet igår!

Bloggeventet med Alberts städ och Spot On Hostel & sportsbar på Löfbergs rosteri & kaffebar igår var så roligt! Tyvärr kunde inte Mathilda komma eftersom Celine blev kräksjuk på dagen, men de andra bloggarna/instagrammarna som var där var supertrevliga som tur är, jag pratade mest med Sofia/@fruagerheim och Fatima/@fatima.lima.vieira. Vi hade så roligt när vi skulle komma på ett bra sätt att lösa utmaningen att ta den mest inspirerande bilden för kvällen, jag kan bara säga att Sofia vann tack vare vår kreativa fotosession, haha.

Eventet handlade i princip om de två Göteborgsbaserade företagen Alberts städ och Spot on hostel som vill marknadsföra sig för stockholmare, Alberts har startat upp i Stockholm (de har riktigt bra priser!) och Spot on hostel & sportsbar är en modern form av vandrarhem som även har en hotelldel – och ligger så nära Liseberg man bara kan komma! Vi som var på eventet fick en varsin övernattning där (ser fram emot en Göteborgstripp nästa år med ett självklart stopp på Liseberg, har liksom inte varit där sedan jag var 13 bast!)

Vi blev i alla fall serverade en härlig buffé av olika sorters snittar och champagne, vi hade kaffeprovning tillsammans med ett proffs från Löfbergs lila, minglade runt, det togs tusentals bilder med alla kameror och telefoner och var helt enkelt väldigt trevligt – inte minst på grund av goodiebagsen som var något i hästväg! Jag blev alltså tvungen att ta en TAXI för att få med mig alla påsar hem, så pass var det! Det kändes lite som julafton när jag och Johan öppnade alla påsar efteråt – en hotellövernattning på Spot on, härliga duntofflor från Vinga Sweden, en överraskningsbox från loddo.se, posters från Poster Store, en planeringstavla från kulform.se med mera. Tack så mycket LM Event för att jag fick vara med på detta, grymt bra ordnat!

Passa på att besöka Alberts Städ om ni är intresserade av hemstädning till bra pris och Spot On Hostel för fint boende på hotell eller vandrarhem precis vid Liseberg i Göteborg!

2 reaktioner till “Bloggeventet igår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s