Allt och inget

Årets julfotografering med Mathilda!

Lite smakprov från vår fotografering igår! Fotograf: Mathilda Landén

Heeej! Vad dagarna snurrar på snabbt alltså, helt otroligt! Igår hade vi dessutom fullt upp på eftermiddagen med den stora utmaningen att ta fina julbilder på mina och Mathildas barn – inte helt enkelt kan man lätt säga. Mathilda som är lite av en perfektionist är inte helt nöjd med resultatet men för en glad amatör som mig så ser det väldigt fint ut! Vi har ju dessutom ingen chans att göra om det eftersom hela snötäcket som låg så fint på marken igår är totalt bortsmält idag. Och man vet ju aldrig när/om det blir snö igen här i Stockholm heller…. men som sagt, jag tycker det blev jättefint, speciellt när jag vet hur det såg ut ”bakom kulisserna” haha – jag och Johan stod på varsin sida om barnen och höll upp vimpeln, jag hade samtidigt en ledsen Celine på höften och så utropade vi mutor om glass för att få barnen att sitta stilla…. vilket de stora barnen gjorde, men de små är inte riktigt där än att de fattar mutor, haha. Nästa år går det nog bättre, då är ju Stella och Celine närmare 3 år(!!!)

Idag ses jag och Mathilda igen, vi ska nämligen på ett bloggevent på Löfbergs Rosteri & kaffebar på Kungsgatan! Det är så roligt att få gå tillsammans på sånt här, det blir tid att hänga också, det händer ju inte allt för ofta nu eftersom vi har totalt olika tider då jag jobbar dagtid och Mathilda nätter och helger…. så detta blir toppen! Det ska förstås också bli roligt att få träffa de andra som är inbjudna till eventet, spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s