Allt och inget

Nästan advent och klädtips

Min vy från soffan imorse, med snöflingor singlande ner utanför, en kopp varmt kaffe framför mig och en gosig Stella i knät. Bra mysfaktor!

Hela den här söndagen har jag tyckt att det känns som första advent?? Bara sådär 2 veckor för tidigt. Men det snöade ju (yttepyttelite), och så satte vi upp lite mer juldekorationer och drack glögg med min bästa julmusik i högtalarna. Medan barnen snällt satt och ritade vid bordet (vad hände liksom?) Så det är klart att det spred julstämning! Dessutom fick jag på kvällen åka iväg till Urban Deli och äta middag med min sister from another mister Jos! Som jag inte träffat på år och dar och därför hade mängder att gå igenom med. Otroligt mysig dag helt enkelt!

Jag tänkte slänga in ett tips här också, för ett år sedan köpte jag nämligen ett set med en FANTASTISK klänning med guldskimrande kjol och tröja i kashmir/bomull från H&M Baby Exclusive till Stella som hon använt så in i bomben mycket sedan dess, de är i så bra kvalitet och designen är ju gudomligt fin i mitt tycke. Tyvärr är de i minsta laget nu (stl 74, Stella drar 80/86 i storlek nu) och jag har grämt mig för att jag inte köpte setet i flera storlekar – men nu såg jag att det finns till salu på H&M igen! Jag beställde kvickt i storlek 92 och 98 (hoppas på att Emilia kan ha setet i den större storleken även om hon egentligen numera har 104/110 i storlek)… så att den fortsatta användningen är säkrad. Hur som helst, SÅ fin kvalitet, SÅ fina plagg! Tips tips!

Stella i outfiten som hon hade i julas! Tänk att hon bara var 8 månader då, lillskruttan. Årets julkläder är faktiskt redan fixade, och är faktiskt också från H&M Baby Exclusive…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s