Familj & vänner

En lillebrors dop

Min iphonekamera är ju trasig (suck, ska laga den på måndag), så därför blir det mest selfies just nu av naturliga skäl hehe. Äntligen mår jag bra igen, Johan har dock jobbigt med ögat, så jag och tjejerna åkte själva på dop idag. Lite rött på läppen fick det bli för att det kändes så härligt att vara frisk och åka på mysigt dop!

Huvudpersonen var denna gullis – Leonel! Bilden är lånad från bästa Isabell 😊

Som alltid när Isabell ordnar kalas så blir det fantastiskt mysigt och fint! …. but first let me take a selfie 😉

Kella EFTER fikastund. Helt otroligt ren för att vara hon, haha.

Bilden är lånad av fina Tess, som Stella fattade tycke för direkt då hon med öppna armar hoppade upp och gosade med Tess så fort vi kom in genom dörren! 😍 Presentöpppningen på dopen är ju för övrigt smått kaosartad numera när barnen blivit så många och stora (dvs, inte bebisar)… Emilia (till höger) hjälpte förstås till hon med 😊

Det blev verkligen ett toppenfint dop! Efteråt åkte vi hem till oss där vi hade fått besök från barnens farmor och farfar med vänner från Sollefteå, de hade tagit med en smörgåstårta och så firade vi att farfarn alldeles snart fyller 50 år. Barnen busade som sjutton med de roliga gästerna och somnade bums vid 19. En superlördag helt enkelt!

3 reaktioner till “En lillebrors dop

  1. Fick massor med ny energi efter foder med Stella 🙂 ❤ så fina tjejer ni har! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s