Allt och inget

Sjuklingar

I brist på egna bilder får ni här en fin bild på Mys minsta dotter Ines, vars dop vi var på i lördags. Såsåså glad, gullig och go!!! Towe fotade.

Den här veckan alltså, den är lite beyond trist just nu. Igår blev jag sjuk igen på eftermiddagen så jag åkte hem från jobbet och bäddade ner mig, är så fruktansvärt dålig i magen alltså. Har magknip och mår inte alls bra. Tyvärr har Johan samma grej, på grund av morfinet tror vi (han slutade ta det igår på grund av det), men när det gäller mig har jag ingen aning om vad det är. Så otroligt störigt att må så här samtidigt i alla fall. Barnen mår i alla fall bra, så det är ju skönt. Jag hoppas hoppas hoppas att jag mår bra imorgon så jag kan jobba, det är så trist att vara hemma och sjuk ju. Njuter inte alls av det som jag kunde göra förr (när jag vantrivdes på jobbet). Det som får mig att må bättre är allt gos jag får från tjejerna varje dag, de är verkligen otroligt mysiga av sig och är båda väldigt mammiga av sig som jag berättat tidigare. Vilket alltså passar mig väldigt bra, jag vet inget bättre än att lyssna på vad de har att säga, gosa och leka ihop. Bästa jag vet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s