Familj & vänner

Julfotografering coming up

Läget är under kontroll här nu, febern gick över redan till nästa morgon då jag kände mig precis som vanligt (så knäppt?) och Johan är hemma med sitt onda öga, vilket han kommer vara i 5 veckor framöver. Det tar tid att läka ihop det där ordentligt! Själv försöker jag navigera genom en ångestdipp just nu, men det går ganska bra faktiskt, jag försöker lära mig hantera ångest på andra sätt än med mat. För jag är liksom inte sugen på mat direkt, men min hjärna säger ändå åt mig att äta så mycket det bara går för att den är rädd att fastna i ångesten för alltid annars (har blivit rätt bra nu på att analysera mig själv och mina tankar kopplat till ätande!). En sak jag gör är att jag försöker lära mig själv att gilla att bada badkar nu till exempel (det är annars det värsta som finns för en rastlös själ som jag) och så hjälper julmusik till att lugna mig och få mig att känna trygghet, tur att vi är inne i den årstiden nu. Det finns ingen tryggare musik än julmusik för mig, och då menar jag klassiker som Frank Sinatra och det gamla gardet. Älskar det! Framförallt för att julen är så underbar, min bästa högtid. Jag och Mathilda planerar att snart ta oss ut och julfotografera alla barnen igen, ni minns väl förra årets bilder? Är fortfarande så grymt nöjd med dem!

Jag vet att Mathilda gärna tar fotouppdrag, så kontakta henne om ni vill ha fina bilder på barnen/familjen!

2 reaktioner till “Julfotografering coming up

  1. Åh heja dig! Ett tips på en fantastiskt stämningsfull julskiva: Oslo Gospel Choir – Lys imot mørketida.
    Jag tänker att i nästa vecka, då kan jag få börja med julmusiken. Jag vill putsa fönstren innan advent så det ska jag sätta igång med nästa vecka, och då passar det bra att lyssna på julmusik till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s