Familj & vänner

Haft bättre dagar

Imorse gjorde Johan alltså sin ögonoperation och sedan bedövningen avtog har han så fruktansvärt ont, trots morfinet. Stackarn. Han sover inne i Stellas rum nu för att få vara ifred och sova ordentligt så han förhoppningsvis kan vakna och må bättre imorgon. Själv har jag också sett bättre dagar, på eftermiddagen kände jag nämligen att jag fick feber, hemsk huvudvärk och bihålevärk. Så jobbigt då att inte ha avlastning med barnen, men jag ska inte klaga – vi är ju i alla fall två om dom alla andra dagar på året. Nu har jag till slut fått våra små vilddjur att somna, Emilia var lätt men Stella ville bara inte slappna av och somna, hon skulle bara hoppa runt. Men nu så! Jag ska också sova strax och hoppas jag också känner mig bättre imorgon.

Stella och Johan i lördags, en annan, bättre dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s