Familj & vänner · Före/efterbilder · Hem & inredning

Sneak peek genom trasig kamera

Yes, här är en snickepicke på sovrummet som utlovat, fast jag skäms nästan för att lägga ut den här bilden eftersom den är så dålig…. glaset på min Iphonekamera är totaltrasigt, så alla bilder blir jättesuddiga och konstiga. Har försökt rädda bilden så gott det går med redigering, men hur som helst, så här blev det! Färgen blev bra, kanske lite gråare än vad jag hade trott, men ändå fin. Någon dag ska vi orka åka till IKEA och handla sänggaveln också så vi kan bli färdiga med rummet. Jag har även kommit på ett IKEA-hack som vi ska göra med sänggaveln för att den inte ska se så uppenbart ”Ikea” ut. Så pepp!! Lovar att visa bilder sedan, BRA bilder med en ordentlig kamera, haha.

Imorgon ska Johan operera sitt ena öga, tidigare i år fick vi nämligen veta att han har en ögonsjukdom som heter keratokonus som gör att hornhinnan släpper från ögat vilket gör att man ser sämre och sämre utan att man kan korrigera det med glasögon. Förr i tiden ledde det till att man blev kraftigt synskadad, men numera finns det som tur är behandlingsmetoder! De kommer att hyvla bort översta skiktet av hornhinnan så de kan göra själva behandlingen och därför kommer Johan ha väldigt ont i ögat i flera dagar efter, i pappren står ordagrant att han kommer att ha en INTENSIV SMÄRTA(!), så ja, det blir jag och tjejerna i veckan helt enkelt. Jag får lämna och hämta på föris (med lite hjälp av mormor och morfar), laga mat osv så att Johan får återhämta sig. Men det blir bra i slutändan, han kommer inte bli helt återställd, men synen kommer i alla fall sluta bli sämre. Skönt att han slipper bli mer synskadad ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s