Emilia <3 · Stella <3

Samsovar-fans

Nu är det faktiskt färdigmålat i vårt sovrum! Och det blev så fint, så mysigt! Jag ska försöka komma ihåg att fota rummet i dagsljus imorgon, det blir liksom inte riktigt lika lätt att se färgen lampsken när det är mörkt ute… sedan ska ju fortfarande sänggavel och diverse annat in, men det kommer lite senare.

Nu har vi alltså flyttat in våra sängar till sovrummet igen, medan vi målade om sov vi alla fyra i Emilias rum (det största sovrummet), vilket var så mysigt! Vår säng stod precis intill Ems, otroligt praktiskt eftersom barnen ändå kommer varje natt. På riktigt så älskar jag när de kommer och lägger sig nära, nära på nätterna. Älskar att samsova, kan inte få nog av att vara nära dem. Få ligga och hålla om dem och snosa dom i håret medan de sover. Ljuvligt! Det enda som inte är ljuvligt är när de ligger bredvid varandra, för det slutar oundvikligen med att någon lägger sig på den andra, att någon roundkickar den andra i ansiktet i sömnen och att det blir allmänt grinigt. Nej, en unge på varje sida, då funkar det bra! Jag hoppas faktiskt att de alltid vill sova med oss ❤️

Imorgon ska vi på dop för Ines, min vän Mys andra dotter. Ser fram emot det! I övrigt blir det en lugn helg.

Min stora tjej och jag när hon testade min gamla klänning ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s