Hem & inredning · Vårt hus

Dags för makeover…

… i vårt sovrum! Det är verkligen dags att få ordning och myspys-känsla där. Så igår satte jag igång att måla Tant Johannas Gröna som jag tjatat så mycket om, sedan ska vi måla in IKEA Brimnes sänggavel i samma kulör så att den smälter in i bakgrunden, det ska upp en mässingsfärgad bordslampa ovanpå och så ett bröllopsfoto i svartvitt som jag beställt en förstoring av. Jag vill också ha in en hissgardin och en bänk i sammet vid kortändan av sängen. Mycket planer kort sagt och det är så skönt när det äntligen händer! Själv går jag ju ständigt runt och planerar, gör listor i telefonen och i huvudet för hur det ska se ut hemma hos oss och är närmast irriterad över att det inte redan ser ut som det gör i mitt huvud, haha. När kommer man kunna inreda med bara tankens kraft egentligen!? Det tar ju rätt mycket kraft att måla ett helt rum, eller som nästa projekt – att måla hela vardagsrummet, hallen, trappan upp till övervåningen och allrummet där uppe…. det blir ett projekt…. hur som helst! Lite så här hoppas jag att slutresultatet blir i vårt sovrum:

Så här ser färgen ut, fast vi ska ha den i hela rummet. Fint att matcha med puderrosa!

IKEA Brimnes sänggavel inmålad i samma kulör som väggen. Den är himla smart när man inte får plats med sängbord på sidorna eftersom man då får förvaring för böcker och annat i bakkant/på sidorna av sänggaveln. Längtar tills det är klart så att jag kan börja läsa på kvällarna igen, måste sluta scrolla i telefonen innan jag somnar, det är verkligen inte vilsamt för hjärnan…

3 reaktioner till “Dags för makeover…

  1. Kommer bli jättefint! Du är så bra att få till det. Älskade känslan i er gamla lägenhet! Själva är jag urusel på det 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s