Allt och inget

Halloweenkalas/inflyttningsfest

Igår hade vi halloweenfest för barnen och våra kompisar! Och eftersom ingen av kompisarna hade varit här än så blev det som en inflyttningsfest också. För kidsen alltså, jag och Johan planerar att ha någon form av inflyttningsfest/30-årsfirande för honom också inom en snar framtid.

Hur som helst, vi hade dekorerat med grå keramikpumpor, spindelnät och spindlar som hängde ner över lampor och pumpor och glittriga döskallevimplar i fönstren. Som fika bakade jag morotskaka (hittade receptet hos Emily, otroligt saftig och god!), blandade ner lite ätbar färg i frostingen, och slängde över lite guldströssel och physalis som skulle likna små pumpor. Hade också köpt karamellöverdragna popcorn, mest för den läskiga färgens skull men det är faktiskt himla gott också.

Det var roligt att alla kids hade klätt ut sig så mycket som de gjort, Emilia var wonder woman, Stella en liten häxa och kompisarna var enhörning, Sky från Paw patrol, stormtrooper, kanin och Spider man. Så gulliga! Tror att det var uppskattat , Em och Stella i alla fall himla kul 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s