Allt och inget

Boa in sig

Idag har jag jobbat hemifrån hela dagen, så himla lyxigt att kunna göra det, har aldrig haft ett jobb där det varit möjligt tidigare. Men nu så! Jag fick otroligt mycket gjort, mycket bra. Det var också skönt att få vara hemma i huset helt själv en dag, jag är aldrig det annars, familjen är ju alltid där med mig. Det kändes som att jag fick bekanta mig lite mer med huset i lugn och ro faktiskt, känna känslan av att bo här. Det är så mycket med heltidsjobb och barn att jag inte riktigt hinner stanna upp och ta in så mycket annat. Förutom på kvällarna när alla gått och lagt sig (Johan lägger sig tidigt han med eftersom hans väckarklocka ringer 4 varje morgon), men då maratontittar jag så mycket det bara går på Jane the virgin, haha… jag identifierar mig så mycket med henne, älskar verkligen den serien. Hur som helst, det känns verkligen bra att bo här, jag gillar det! Men jag har såååå mycket planer för inredning som jag skulle vilja sätta igång med på en gång, om det inte vore det där med att man ska försöka vara ekonomisk, hehe. Men vi MÅSTE göra nåt åt de vita golven snart, de driver mig till vansinne!

Så här ser golven ut om man inte moppar varje dag….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s