Familj & vänner · Stella <3

Supernannyn och hennes guddotter

Den här bilden tog Hanna av Stella idag, så fin!

Hanna bar in Stella (som ännu inte kunde gå då) på bröllopet i maj.

Denna helg fick vi besök av världens bästa Hanna! Hanna är ju Johans kusin och en av mina absolut bästa vänner, hon är 17 år, bor på Gotland och hälsar på oss ett antal gånger per år till vår stora glädje. Just nu har hon höstlov från skolan så då passade hon på att komma hit. Hanna är också gudmor till Stella och idag hade hon bett att S skulle stanna hemma från föris så hon kunde få spendera kvalitetstid med sin guddotter hela dagen. Och det får hon ju självklart göra, vi brukar skämtsamt kalla Hanna för vår supernanny eftersom hon har så fantastiskt bra hand om tjejerna, så det är tryggt att lämna barnen i hennes händer.

Jag var inte alls så där duktig med barn när jag var tonåring kan jag säga, jag minns att jag jobbade som barnflicka för en 5-årig flicka ett kort tag när jag var 19 år och jag tyckte det var SÅ jobbigt att hon ville leka och busa precis hela tiden, jag ville helst bara chilla i soffan framför en barnfilm, haha… världens bästa barnflicka, ja… Det är tur att jag växte in i lekandet igen, trist mina barn hade haft det annars om det enbart visades film hemma 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s