Stella <3

Stella 18 månader!

Hur det är att ha en 1,5-årig lillasyster? Jomen ungefär så här…😁

För 2 dagar sedan fyllde Stella 18 månader. Det är så konstigt, NÄR blev hon så stor??? Jag förstår på riktigt inte! När Emilia var 18 månader så kändes hon mycket större än vad Stella gör, hon är verkligen min pluttebebis än så länge. Okej inte jättepluttig kanske, vi var på BVC idag för 18-månaderskontroll och hon är 82 cm lång och väger lite drygt 10,5 kilo. (Hon nailade för övrigt varenda övning som sköterskan gav henne, bygga klossar, rita, peka på näsan och magen m.m, highfiveade mig själv mentalt då pga #proudmama!)

Stella är ju inne i en trotsperiod som började för några månader sedan, hon får såna otroliga utbrott så fort hon inte får som hon vill (tex gå omkring med en pennvässare i munnen…) då hon kastar allt hon kan få tag i (tallrikar med mat, bordslampor, ja lite vad som är närmast) runt omkring sig och sedan kastar sig ner på golvet och morr-skriker och rullar runt. Och vi som tyckte Emilia hade jobbiga trotsutbrott, hehe. Men det är skönt med andra barnet, man hetsar inte upp sig på samma sätt. Med Emilia tänkte jag ”är det så här det ska vara för resten av livet nu, ska allt vara en kamp?” Men med Stella tänker jag mer ”jahaja lille vän, då var det din tur att börja trotsa, ja det var väntat”. Trots (haha) att hon trotsar värre. Tycker ändå inte det är hälften så jobbigt som jag tyckte med Emilia. Så himla skönt.

Tiden kan dock sakta ner lite nu, tycker jag. Om bara ett halvår fyller ju Stella 2 år och jag vet ju hur mycket hon kommer hinna utvecklas på den tiden…

Min bebis ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s