Shopping · Ytligheter

Första julklapparna inköpta…

… till tjejerna, såklart. Det är roligast att köpa julklappar till dem! Har länge velat ha syskontröjor till barnen igen, som de hade när de var mindre. Nu har Livly kommit ut med en ny design av deras syskontröjor och jag ÄLSKAR DEM! Så det blev en spontanbeställning i webbshoppen, jag kunde inte hålla mig. Nu ska jag däremot försöka hålla mig ända fram till jul med att ge presenterna också, jag är annars den som måste vänta med att handla tills precis före jul eftersom jag blir för ivrig annars. Det är många presenter jag köpt inför jul och födelsedagar som visat sig bli ”mitt-i-veckan-presenter” istället, hehe… men jag ska göra mitt bästa!

Bild från Livlys Instagram @livly_stockholm. Hur fina!? Skulle inte tacka nej till en sån där gullig glitterväska heller för den delen

2 reaktioner till “Första julklapparna inköpta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s