Allt och inget · Före/efterbilder · Hem & inredning · Vårt hus

FÖR ljust och fräscht

Igår gjorde jag och Emilia en pumpagubbe! Eller ja, jag gjorde jobbet med kniv och gröpning, men hon stod bredvid och höll koll kan man väl säga 🙂 Hon är så fin, min gumma. Otroligt medveten och förstår saker på hög nivå nu, jag blir förvånad varje dag. Exempelvis frågar jag henne varje dag när vi kommit hem hur hon haft det på förskolan, om hon haft roligt och vad de gjort. Men så var det en dag då jag hade glömt att göra det, då sa hon efter ett tag ”mamma, hur hade jag det på förskolan idag? du ska fråga mig det!”. Så smart, så go, så underbar. Minne som en elefant har hon också, hon minns ALLT. Idag på kvällen kände vi att hon var febrig, så imorgon får hon vara hemma med Johan. Jag vabbade för Stella i torsdags, så nu passade var det hans tur.

Här kommer en liten inblick i vårt sovrum, som för tillfället inte är jätteroligt, det är vitt, vitt, vitt som allt annat här hemma. Nästa steg blir att köpa en sänggavel och måla in både den och rummet i färgen Tant Johannas gröna. En gardin ska vi få in också. Och så MÅSTE vi få bort alla kartonger som står ovanpå skåpen!! Det enda vi gjort hittills är att ha bytt ut garderobsknopparna från rostfri metall till några i mässing. Men så här ser det ut nu helt enkelt:

Förlåt för obäddad säng! Men jag tänkte att effekten kommer bli ännu större på efterbilderna sen då, haha. Ljust och fräscht kan man åtminstone säga att det är, lite väl mycket bara 😉

2 reaktioner till “FÖR ljust och fräscht

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s