Allt och inget

Me too

Så otroligt viktig grej, detta. Vaknade mitt i natten och scrollade igenom mitt instaflöde som vanligt, och upptäckte att flera av mina vänner delat bilder under hashtagen #metoo för att uppmärksamma att de också varit med om sexuella övergrepp av olika slag. Jag var ju då också tvungen att uppmärksamma det, för jag har ju såklart också erfarenheter av detta, tyvärr. Framförallt med min expojkvän som jag hade mellan 16-20, det är först i efterhand jag förstått att det var många saker han gjorde mot mig som jag faktiskt kunde/borde ha polisanmält. Och när jag tänker på mina älskade, gulliga små tjejer och deras kommande tid som tonåringar och unga kvinnor så kan jag ibland bli förlamad av rädsla för allt som kan hända. Men som inte FÅR hända, not on my watch. Jag hoppas och tror att framtiden är ljus, men jag kommer finnas vid mina döttrars sida hela vägen och fightas för att de ska slippa uppleva det jag har upplevt. Slippa rädslan och skammen för vad någon annan utsatt en för. Nej fy fan, upp till kamp!!

15-åriga jag. Precis före allt började.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s