Familj & vänner

Höstkrispet

Lek på stranden i närheten av där vi bor tillsammans med mormor och morfar. Stella blev helt förtrollad av vattnet och ropade hela tiden ”bappe!!” (Vatten) och sprang skrattande mot det, haha. Fick fånga upp henne en del gånger när hon var halvvägs nere 😄

Tänk att vädret i helgen blev så där perfekt höstkrispigt och soligt! Är grymt tacksam för det, det gjorde hela känslan! I lördags hade vi Johans föräldrar och syster med familj på besök, så de fyra tjejkusinerna (som alla är mellan 8 månader upp till 3 år) fick härja loss ordentligt ihop. Och då menar jag verkligen ordentligt, det var ett fasligt liv hela tiden haha. Dessutom gick vi på promenader i området för att orientera oss lite, både i lördags och i söndags. Det är mindre än 10 minuters promenad ned till stranden från vårt hus, så dit gick vi och hittade en slinga som gick längs med stranden, på strandbryggor och klippavsatser tills vi kunde vika av hemåt igen. Otroligt mysigt! Det var knappt jag var redo att säga hejdå till helgen och gå och jobba, trots att jag tycker om mitt jobb. Så bra helg helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s