Allt och inget

Fina minnen från Underbara barn-mässan

Emilia på Underbara barn-mässan 2015!

Jag minns exakt hur det var det året, kommer nog aldrig glömma det. jag var nämligen gravid med Stella i ca vecka 12 och mådde så fruktansvärt dåligt. Förutom att jag mådde illa dygnet runt och var helt orkeslös så hade jag också bihåleinflammationen från helvetet!! Har aldrig haft det vare sig förr eller senare, men då var det så jävligt att jag inte kunde ligga ner i sängen på nätterna för att trycket blev för stort i ansiktet, smärtan var så olidlig att jag minns att jag grinade och fantiserade om att skjuta av mig fejset… dessutom var jag ju gravid och kunde inte ta några av läkemedlen som kunde hjälpa utan fick nöja mig med huskurer. MEN, barnmässan missar jag bara inte! Så jag släpade dit mig själv, tog ett snabbt varv och återvände hem till sängen sen. Det var det värt! 😄

Jag minns också första året vi gick dit, jag och Johan, nämligen år 2012. Emilia skulle inte flytta in i min mage förrän året efter men vi (eller kanske mest jag hrrm) var så redo att uppslukas av barnvärlden, jag ville få vara med om ALLT relaterat till det som jag tyckte var så fantastiskt, så jag började prenumerera tidningen Mama, köpte några små minibebikläder – och så drog jag med mig Johan till mässan. Vi gick mest runt och tittade storögt på allt konstigt som vi inte hade någon aning om vad det var (amningskuddar, babyskydd tex), prövade barnvagnar och myste vid tanken på barn. Jag minns det med en sån värme!

Imorgon är det alltså dags för VIP-bloggfrukost på Underbara barn-mässan, och jag tar med mig Emilia dit faktiskt, vi delar ju intresset för shopping och mat, så jag tror hon kommer tycka det är kul. Vi plockar upp Mathilda på vägen också, ser så mycket fram emot det! Hoppas vi ses där!! De firar ju 15-årsjubileum, så det kan bli extra bra denna årgång 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s