Ytligheter

Färgglatt hår

Dagarna går så otroligt fort, tack vare att mina arbetsdagar nu är roliga och givande. Tänk att det var så här det skulle kännas att tycka om sitt jobb och gå upp i det så där som jag bara sett andra göra förr. Så glad över att jag känner så nu, till skillnad från hur det var på mitt gamla jobb där jag inte kände mig motiverad alls av vare sig arbetsuppgifter, arbetsmiljö eller något annat. Så glad för detta! Dessutom tränar jag med en PT-grupp två dagar i veckan, träffar kompisar och så försöker jag spendera så mycket tid som möjligt med mina två små. Som jag längtar efter med hela mitt väsen varje vaken sekund! Vardagarna är fullspäckade minst sagt.

Jag tänkte göra ytterligare en förändring med mitt hår, nyligen klippte jag ju av mitt långa hår i en lob, och nu har jag bestämt mig för att jag vill färga det. I en färgglad färg! Jag har aldrig varit typen som färgar håret i galna färger (förutom en period i 7:an när jag hade mörklila hår), jag har mer varit typen som vill ha det naturligt och klassiskt och som vill undvika att det ska bli slitet till varje pris. Men sedan jag bestämde mig för att sluta jaga den gamla drömmen om megalångt hår, så har jag blivit mycket mer YOLO med håret! Stylar och fixar det varje dag vilket jag inte gjorde förut eftersom det sliter. Och nu vill jag leva ut drömmen om ett färgglatt hår. På rätt sätt, ska sägas. Ett regnbågsfärgat neonhår i gräll ton tilltalar inte mig, men däremot en dämpad gråaktig ombre i någon fin färg – MMMMM SÅ FINT! Se bara:

Älskar. Alltså älskar det! Gillar speciellt övergången mellan det mörka i botten och det ljusa/färgglada. Snygg kontrast. Tänker dessutom att jag vet inte hur länge den trenden håller i sig plus att det är bäst att passa på innan jag blir för gammal för ungdomliga trender (om jag inte redan blivit det då haha, men skitsamma!). Detta blir nästa steg för mitt hår! Jag vet dessutom att mina tjejer skulle tycka det var så kul om mamma hade färgglatt hår… 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s