Vårt hus

Lyxproblem: brist på förvaring i huset

Åh vilken härlig helg vi har haft! Allt är uppackat, så det är inga flyttlådor som stör någonstans (är allergisk mot synen av flyttlådor, måste bara få bort dem så snabbt som möjligt) och vi har fått mycket tid att bara hänga tillsammans i lugn och ro. Något jag verkligen längtat efter, eftersom mitt jobb tar så mycket av min tid och ork numera. Nu stornjuter jag av att bara sitta på golvet med tjejerna och lägga pussel, läsa böcker och leka med dockor på ett sätt som jag inte gjort tidigare. Jag uppskattar tiden ihop på ett annat sätt helt enkelt och tycker det är ljuvligt att vara med mina barn, jag älskar dem så mycket att jag ibland knappt kan hantera det!

Hur som helst, igår var vi ute ett tag i hällregnet eftersom det ordnades barnens dag nere på stranden, här där vi bor. Tyvärr frös vi ända in i märgen tack vare det svinkalla regnet, så efter ett tag traskade vi hem igen. Och premiärtände kaminen!!! Sån ofattbar lyx, detta! Det värmde gott och höjde mysfaktorn ungefär x1000. Gott betyg helt enkelt!

Idag har vi däremot spenderat mesta tiden på IKEA, vi har nämligen insett att vi inte alls har lika bra förvaring i huset som vi hade i lägisen. Dels fick vi inte plats med vår fina egenfixade skänk (som svalde mycket) eftersom den var för bred för alla väggar (många/stora fönster har sitt pris!). Så himla tråkigt eftersom vi var väldigt förtjusta i den! Dessutom har vi knappt några skåp alls i vårt nya badrum, utan bara själva kommoden under handfatet….. vilket inte räcker någonstans. Så. Förvaring behövde inhandlas helt enkelt. Det fick bli en hylla till badrummet och en mindre skänk till vardagsrummet bland annat (som jag tänker att vi ska pimpa med tillbehör från Superfront längre fram!). Tur att det var problem som gick att lösa i alla fall! 🙂

2 reaktioner till “Lyxproblem: brist på förvaring i huset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s