Allt och inget

Home at last

Jämförelsen med barnafödande fortsätter nu: alltså att flytta, man glömmer verkligen bort hur jävligt det är mellan flyttarna! Precis som att man glömmer exakt hur ont det gör att föda barn, det är slående likt faktiskt, haha. Nu är åtminstone alla våra möbler och lådor inne i huset, så nu återstår bara…… resten. Dvs att packa upp allt vi formligen kastat, nej SLUNGAT, ner i lådor. Mm-mm-mmmm. Så nice. Nej men det jobbigaste är ju att få in det mesta i skåp, när man är klar med det får man ju PIFFA! Då blir det gött! Men på riktigt, nu flytt vi int mer. Nu bor vi här. Även Emilia sa det igår faktiskt: ”mamma, vi ska inte flytta mera nu? Vi ska bara bo här?” Och jag sa SJÄLVKLART, nu flyttar vi inte mer, här är vårt hem nu. Det känns verkligen så. Vi har hamnat rätt. Vi är hemma nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s