Vårt hus

Officiellt husägare

Så var dagen vi väntat så länge på äntligen här! Pirret i magen var inte nådigt när jag vaknade imorse, men sen gick dagen bara i ett, så har knappt hunnit känna efter sedan dess, haha. Först var det lämna barn på föris, sedan slutvisning i huset, fika på dellan i väntan på att få komma in till mäklaren, därefter möte med mäklaren då alla pengar överfördes kors och tvärs och nycklar delades ut, sedan raka spåret till huset och måla ett lager färg i båda barnens rum, leka lite med barnen som kom över med mormor och morfar nånstans där i mitten, andra lagret färg, pizza till middag, hämta massa prylar vi hade hos mamma och pappa, skeppa ut till huset, sedan ut till Johans föräldrar i Stavsnäs och hämta lite mer möbler som vi levererade……. och nu har vi kraschat i säng här hos mina päron. Imorgon ska vi först och främst tapetsera i barnens rum och därefter går det riktiga flyttlasset med resterande möbler som står på ett lager. SEDAN är det dags att packa upp, handla mat och annat, så den här helgen fortsätter nog på det hysteriska temat. Men sen ska det njutas!!!! För huset är verkligen fantastiskt, det är allt jag kunnat hoppas på!

4 reaktioner till “Officiellt husägare

  1. Pingback: Lista över 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s