Allt och inget

VIP-bloggare på Underbara barnmässan!

Bild från förra årets Underbara barn-mässa, jag och Mathilda och våra småttingar som då var runt 6 månader gamla bara!

Jag är så himla glad att jag ska få möjligheten att vara med på VIP-bloggfrukosten på Underbara barn-mässan i år! Jag har gått på mässan varje år sedan 2012 (första året längtade vi efter barn men ännu inte kommit till skott), så att nu få hänga med andra s.k influencers ska bli så kul! Även min vän Mathilda har fått en inbjudan, så vi ska dit tillsammans roligt nog. Det blir mitt allra första bloggevent, så jag är såklart otroligt pepp på detta!

Det är fredagen den 13:e oktober och jag har tagit ledigt hela dagen för att hänga där, så hoppas vi ses där under dagen! (Annars är ju mässan på lördagen och söndagen också, om man inte har möjlighet att vara ledig.)

Följ gärna @underbarabarn17 på Instagram och kolla in hashtagen #underbarabarn17 😊

5 reaktioner till “VIP-bloggare på Underbara barnmässan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s