Ytligheter

Makeover

Jag var ju och gjorde en liten makeover igår!

Före…

… efter!

Jag kände mig grymt nervös när jag satte mig i frisörstolen, men sedan kändes det bara skönt att få en annan frisyr än den jag kört med i 15 år. Det blev alltså en ”lob” och ”parted bangs” som frisören lärde mig att det heter. Kallas även gardinlugg, haha. Dock känner jag idag att jag nog faktiskt vill ha en kortare lugg, inte hellugg utan på sidorna som nu, men att den går till ögonbrynen eller så. Nu går luggen ihop lite för bra med håret. Men jag ska känna efter lite först. Nöjd är jag i alla fall, det var på tiden att jag släppte det där idealet som jag jagat så länge, det vill säga det långa hår jag hade i tonåren:

17/19 år. Har haft ännu längre, men har inte de bilderna i telefonen verkar det som. Hur som helst, those were the days! Nu är jag i alla fall glad för min nya frilla, mycket lättare att styla dessutom 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s