Vårt hus

En väldigt stor och kantig bebis

Sista dagen med glasögon på heltid idag, äntligen kom nya linserna på posten. Glasisar är SÅ inte min grej alltså, det är ett otroligt irritationsmoment bara och ibland tar jag hellre av dem och ser suddigt när jag blir alltför irriterad. Kommer inte missa att beställa hem linser i tid igen 😁

Det kanske går att gissa vad som är veckans samtalsämne här hemma? Huset, huset, huset, boräntor och inredning ungefär, haha. Idag gjorde vi klart alla bankpapper inför själva det formella köpet på fredag, det var sista boxen som skulle checkas av. Nu är det bara att rulla tummarna och vänta. Det finns bisarrt många likheter med att vara höggravid faktiskt. Den där känslan av att vara övervänt, när 8 månader gått jättefort men de sista veckorna och dagarna sniglar sig fram på ett otroligt sätt. När det känns som att bebisen aldrig kommer födas utan tillbakabildas och försvinna (= huset kommer mystiskt gå upp i rök och ingen kommer känna till att vi skulle flytta till ett). Allt hamnar lite på vänt, såsom bloggvanor, matvanor och annat, eftersom alla fokuserar på något så mycket större. Ungefär så. Fyra dagar kvar till ”förlossning”!!!

3 reaktioner till “En väldigt stor och kantig bebis

  1. Vad spännande! Minns känslan när vi flyttade till hus för två år sen. Vi gick omkring där och log och kände oss fåniga och kunde inte tro att det faktiskt var vårt! Och glasögon är så jobbigt (har linsallergi så har inte så mycket val tyvärr) men jädrar vad snygg du är i glasögon!

    1. Jaaaa ååååh vad jag ska njuta när vi äntligen fått komma in!! Gud så jobbigt med linsallergi, men tur att det finns så snygga glasögon numera 😊 tack för komplimangen! 😘

  2. Alltså vi går med samma pirr här hemma!! å samma samtalsämnen hehe! 6 dagar till vår flytt till vårt hus! Nu har vi inga barn (än) men känner igen mig så! å lika när du skrev på bilden där under när din dotter kollar ut genom fönstret. längtaaar så efter att vår lilla chihuahua ska få springa på tomten när hon vill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s