Allt och inget · Ytligheter

Ibland måste man få fokusera på det ytliga också

Jag hade en superhärlig morgon igår, som synes i texten (bild från snap alltså). Jag märkte att jag inte skulle hinna göra mig i ordning eller äta frukost igår morse, så jag bestämde mig för att åka och lämna barnen på föris och sedan komma hem, sminka mig och äta frulle i lugn och ro. Min pappa var också hemma då, så vi hann prata ordentligt medan vi åt. Bland annat pratade vi lite om hetsätningen, funderade på hur det blev så osv. Otroligt mysigt! Älskar att hänga med min pappa ❤️

Denna lördag har jag spenderat ensam i stan, jag var nämligen på Operakliniken och gjorde en Aha-syrabehandling (hittade på Lets deal till bra pris!). Det är något jag tänkt länge på eftersom min hy har en tendens att vara lite småfinnig hela tiden (man blir aldrig för gammal för det tydligen??), och med pormaskar och knottror. Någon gång ibland går jag på ansiktsbehandling med portömning, men jag kände att en Aha-behandling kunde vara en bra grej för att ordna upp knottrigheten och orenheten i hyn. Och redan nu ser jag att knottrigheten är borta! Om några veckor ska jag göra en andra behandling, hoppas på superresultat då! Dessutom behöver jag skärpa mig och köpa lite bättre ansiktsprodukter, just nu har jag Maria Åkerberg men de gör verkligen 0,0% för min hud. Hudterapeuten rekommenderade Neostratas produkter som bara säljs av just hudterapeuter efter konsultation. Lite Aha-syror i vardagen vore ju gött! Så jag kanske investerar i det efter nästa behandling.Direkt efter behandlingen, finnarna jag redan hade blev röda och svullna men förhoppningsvis försvinner de snart!På tisdag har jag även en frisörtid inbokad och jag har bestämt mig för att go short, och då menar jag kort i form av en lob (lång bob). Jag är otroligt leds på mina trötta längder som bara är slitna och otämjbara, bättre att göra mig av med dem. Jag har denna bild som inspiration vad gäller längd och färg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s