Vårt hus

En vecka kvar till flytt

Alltså jag ääälskar denna bild från Balcon de Europa i Nerja i år. Jag bad att få ta en bild på dem, storasyster Emilia försöker då styra upp och hålla i lillsyrran Stella så att jag kan få ta bilden samtidigt som hon smilar upp sig ordentligt för kameran, allt medan Stella försöker slita sig därifrån. Haha! Perfekt tidsdokument!

En vecka, en vecka, EN VECKA KVAR INNAN VI ÄR HUSÄGARE!!! Vad hände??? Nyss var det januari då vi hittade huset och skrev på kontraktet, och nu är det redan dags att flytta in??? Trots att det kändes som en evighet i början. Men jag tror att både jag och Johan tycker att det känns rätt ofattbart fortfarande, det är liksom så drömmigt det kan bli för oss och något vi jobbat mot i ett antal år!

Nästa helg kommer ju bli väldigt hektisk för oss, på fredagen ska vi vara med på rundvandring i huset direkt på morgonen för att få se slutresultatet och få nödvändig info. Sedan är det möte med mäklaren för att skriva på de sista papperna och då är det officiellt vårt!! Då kör vi direkt igång med målning och tapetsering av barnens rum och på lördagen går flyttlasset. Needless to say så är vi lediga både fredag och måndag för att rodda med det hela, det är ju en heeeel del…. jag längtar tills vi har bott in oss och det mesta känns klart.

Snart ska du få sitta här och titta ut precis hur mycket du vill älskling ❤️

2 reaktioner till “En vecka kvar till flytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s