Familj & vänner

Fredagsgodiskaoset

Batol och jag i väntan på lunch efter alla pass

Idag hade vi på min enhet en grym friskvårdsdag! Vi var ute i Velamsund (i skogarna mellan Nacka och Värmdö) och fick välja mellan olika pass. Jag och min kollega och partner in crime Batol körde allt tillsammans och vi valde utomhusstyrketräning med en instruktör från Puls & träning som första pass, men det var inte roligt med träningsvärken från hell… fast ändå jäkligt skönt faktiskt, jag GILLAR ju som sagt träning numera! Haha. Därefter körde vi boule, som var otippat kul, och sedan ”shinrin-yoku”, eller skogsbad. Som inte är ett bad egentligen utan ett sätt för att sänka stressnivåerna i kroppen genom att gå omkring väldigt sakta i skogen och praktisera mindfulness. Perfekt för oss som stressar hela dagarna. Jag har aldrig varit så stressad i ett jobb som jag är nu (det är nog också för att jag är mycket mer engagerad i jobbet än vad jag varit i tidigare) det händer så mycket hela tiden, bränder som ska släckas här och var och saker som bara måste hinnas med. Ofta känner jag att axlarna är uppe vid öronen, och så fort jag sänkt dem åker de upp igen. Så detta var välbehövligt!

Något av det härligaste med dagen var också att vi slutade 13.30 för dagen! Så jag åkte och hämtade tjejerna på föris extra tidigt (annars hämtar alltid Johan eftersom han slutar kl 15 varje dag, jag slutar inte förrän 16.30) och sedan åkte vi och köpte fredagsgodis, som vi gör varje fredag, även om det mest är Johan som får göra det numera. Hur som helst, Emilia får alltid välja ut 5 stycken godisar i en sån där mini-godispåse, och nu bestämde jag att Stella ska få börja hon med, fast hon får 3 godisbitar. Hon är så himla nyfiken och fattar att Em får godis nu. Och hon är nästan 1,5 år, så 3 st godisar en fredag tycker jag är rimligt.

Tyvärr blir det sällan så mysigt som man tänker sig på förhand när man har med fredagströtta, mellishungriga barn att göra, och så även nu. Emilia var i och för sig superhjälpsam, men Stella kaosade loss inne på affären, låg på golvet och skrek när hon inte fick stoppa nävarna i godislådorna, skulle absolut vara i min famn, fick sedan sitta i en korg som välte, vilket gjorde att helvetet bröt loss ännu värre.. och så vidare, och så vidare. Så mysighetsfaktorn var noll där och då, men när vi kom hem var båda glada för sina små godisbitar och vi kunde leka loss tillsammans och kolla på Babybossen (som inte var så bra?) Ändå bra fredag, skulle jag säga.

Jag är verkligen i behov av en klippning och nyansering av håret igen, jag fattar inte det här att håret drar mer och mer åt gult hela tiden när man blekt det. Silverschampo hjälper knappt ens längre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s