Familj & vänner

Mini-BFFs

Kolla de här fina bästisarna! Celine & Stella alltså, så fina tillsammans! De blir så himla lyckliga av att se varandra, håller varandra i handen och har så kul. Visst är de lite lika också? I alla fall om man ser till hårfärg och frilla 😄 Himla kul i alla fall, speciellt eftersom Celines mamma Mathilda (@mathildaal) snabbt blivit en nära vän till mig också, vi lärde känna varandra för bara ett år sedan när Stella och Celine bara var några månader gamla, och blev en liten tvåpersons-mammagrupp. Men jag förstod snabbt vilken härlig, generös, omtänksam och fin person hon är. En sån vän som ställer upp i vått och torrt och alltid finns där. Och som jag dessutom har otroligt roligt med! Ser fram emot många middagar och lek i huset tillsammans när vi flyttar (mindre än 2 veckor kvar)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s