Familj & vänner

Babyshower för Towe!

Börjar bli baby shower-veteran nu tror jag! Anledningen till de senaste dagarnas bloggtystnad är att jag haft så sjukt mycket att göra, hårt jobb hela dagarna, därefter ta hand om och natta barn och sedan pyssla inför babyshowern. Jag har fixat ihop en blöjtårta, presenter, ett musikquiz och lite annat. Och idag var det äntligen dags! Det är ju så himla spännande med själva överraskningsmomentet, det är verkligen kul. Men jag tror vi lyckades överraska Towe och sedan blev det fika och lekar i form av olika quiz för hela slanten! Jag tror det blev lyckat helt enkelt och jag hade i alla fall himla kul 😊

Jag tänker ibland på att det hade varit roligt att ha blivit överraskad med en babyshower, kanske måste skaffa ett tredje barn bara för att få chansen haha 😄

Nu har vi precis haft en liten kräftskiva här hemma med blåmusslor i grädde och vitt vin, havskräftor, hummer och räkor. Och så avslutade vi med en tropisk fruktsallad. Nu kör vi lite spelkväll! Trevlig lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s