Familj & vänner

En helg i Göteborg

Kan inte förstå hur någon kan vara så här vacker. Kan iofs knappt titta på något av mina barn utan att bli helt golvad av hur vackra och fina de är… och underbara personer ❤️

Nu befinner vi oss i Göteborg! Vi ska nämligen på dop imorgon av tjejernas yngsta kusin Penny, så efter att jag jobbat hemifrån idag drog vi iväg med bilen till Götet. Jag gillar verkligen att vara här och skulle gärna åka runt och se mer av det, vi är alltid bara här över en helg och då blir det liksom bara häng i kusinernas hus i Mölndal eller att promenera runt i city. Hur som helst, de är ju fyra tjejkusiner och de lekte loss på en gång, precis som vanligt. Kusinernas mamma (min svägerska) och pappa drog iväg med Penny för att pynta doplokalen, så under kvällen har jag och Johan haft hand om Emilia, Stella och Pennys storasyrra Néa som nyss fyllt 3 år. Det blev ett ordentligt röj innan det blev dags att sova och då skulle Néa och Mia absolut sova tillsammans i Néas säng. Det tog en stund att natta dem eftersom de var så överenergiska, men till slut somnade de. Nu ligger de och håller om varandra, så himla gulligt, haha. Vi får väl se om det är lika gulligt hela natten 😉

Kusiner och bästisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s