Familj & vänner

Mammagrupper for the win!

Två gulliga små kompisar för någon månad sedan. Det är så kul att vi hittade varandra så himla bra! Stella och Celine, Emilia och Adrian, jag och Mathilda. Världsfina vänner ❤️

Efter ett par hektiska veckor med mycket jobb så var det på tiden att styra en middagsdejt med Mathilda idag. Så vi tog en middag på Rock ‘n roll diner här på Värmdö nu på kvällen. Jättemysigt! Jag saknar verkligen att hänga med henne och barnen flera gånger i veckan! Tänk att man kan ha sån tur och hitta varandra på rullavagn.nu, tur att hon hade lagt ut en kontaktannons och tur att jag fick för mig att gå in och söka efter nya mammavänner på Värmdö! Överlag är ju mammagrupper något av det bästa beslut jag tagit att vara med på. Jag hade förhoppningen att träffa folk att hänga lite med på dagarna under mammaledigheten (eftersom jag var först ut bland mina vänner med att få barn), men jag hade verkligen inte väntat mig att finna vänner för livet. En sån otrolig himla bonus!! Mathilda, My, Isabell och Towe, jag är så glad att jag har er! Och jag rekommenderar ALLA föräldralediga att leta upp grupper att hänga med, jag har ju tex 3 grupper, haha. från rullavagn.nu, BVC-mammagruppen och sen den som Josefin startade. Man får hålla tentaklerna ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s