Familj & vänner

En utekväll enligt två mammor

Efter en dag på lekland med barnen (jättekul men också jätteansträngande, haha) blev jag så himla glad när My frågade om jag och Towe ville hitta på något nu ikväll. Towe skulle på dejt med sin sambo, men jag och My körde ändå! Vi började med Cava och drinkar på skybaren Himlen därtill. Vi satt och tittade på när en röd sol gick ner på en rosa himmel, så HIMLA(!) härligt! Därefter gick vi vidare till Urban Deli vid Nytorget, tog en drink var innan vi båda kände oss nöjda och redo att gå hem och sova. Haha, så himla bra med andra småbarnspäron som är på precis samma nivå som en själv! Och det var SÅ mysigt och roligt att få sitta och prata om både högt och lågt. En fantastisk kväll! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s