Familj & vänner · Stella <3

En ny era

Stella på förskolan. Hon trivs bra!

Det är en ny era som har börjat nu. Varken jag eller Johan är föräldraledig längre och jag är inte gravid i väntan på att gå hem på ledighet. Nu är det bara heltidsjobb och förskola för barnen som gäller… det känns konstigt att de ska gå så pass långa dagar på förskolan, jag lämnar 7.30 och Johan hämtar 16.00. Tidigare har jag alltid lämnat kl 9, men det funkar inte nu när jag är provanställd, jag känner att jag verkligen behöver visa framfötterna på jobbet och liksom lägga lite krut där efter att sedan 2013 enbart haft fokus på att vara gravid/föda barn/vara mammaledig. Jag gillar nämligen också att prestera på jobbet! Det är kul, för jag trivs otroligt bra på mitt jobb, om jag inte längtade så himla mycket efter tjejerna varje eftermiddag skulle jag nog kunna jobba över varje dag, men istället går jag när jobbet slutar 16.30. Det kanske är skönt förresten, ett skydd mot att bli utbränd? Det skulle man nog lätt kunna bli här, man får engagera sig så mycket i människor och verkligen hjälpa dem på ett sätt som jag inte fick i min förra yrkesroll som var mycket mer detaljstyrd. Det här är otroligt fritt och det finns en stark tro på oss medarbetare att vi är bäst på vårt jobb, så det är lätt att gå upp i det.

Men nu längtar jag så himla mycket efter att bara få vara med barnen och ha riktig kvalitetstid så i helgen tänkte jag att vi ska åka på ett lekland tillsammans, jag springer alltid runt och leker tillsammans med dem. Jag tycker det är själva grejen! Lekland är ju grymt roliga även för vuxna 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s